کسب موفقیت دانشجوی دانشگاه صنعتی اصفهان در جشنواره بنیاد آموزش فناوری نانو

با پایان جشنواره دانشجویی بنیاد آموزش فناوری نانو، امیرحسین پناهی از دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان موفق به کسب مدال برنز یازدهمین مسابقه ملی فناوری نانو شد.
نهاد ترویجی نانو دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در این جشنواره رتبه پنجم مسابقه ملی را به خود اختصاص داد و به عنوان نهاد ترویجی برتر انتخاب شد.
یازدهمین مسابقه ملی فناوری نانو با حضور ۵۰۷۶ شرکت‌کننده، طی سه مرحله آنلاین، حضوری و عملی، در تابستان ۱۴۰۱ برگزار شد و در پایان ۱۵ نفر برتر کارشناسی و ۱۵ نفر برتر تحصیلات تکمیلی مشخص شدند.
این مسابقه بزرگ‌ترین رقابت علمی در موضوع علم و فناوری نانو است که هر ساله با همکاری بنیاد آموزش و بنیاد ملی نخبگان با حضور هزاران نفر از دانشجویان، فارغ‌التحصیلان و علاقه‌مندان این فناوری برگزار می‌شود.
گفتنی است جشنواره دانشجویی بنیاد آموزش فناوری نانو، پنجم آذرماه با حضور جمعی از مسئولین در بخش دانشگاهی، با هدف تقدیر از برگزیدگان یازدهمین مسابقه ملی فناوری نانو، نهادهای ترویجی برتر و مدرسین برتر بنیاد آموزش فناوری نانو، در محل باغ کتاب تهران برگزار شد.