x

به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان، همایش همیاران هدا برگزار شد

همایش همیاران هدا، در سال تحصیلی 1403-1402 با استقبال پرشور دانشجویان منتخب برای همکاری در این طرح، برگزار شد.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان در آیین افتتاحیه این همایش با تأکید بر نقش همدلی میان ارکان اصلی دانشگاه برای امید آفرینی میان دانشجویان، گفت: با توجه به این موضوع، از این پس طرح "هدا" برگرفته از واژگان "هسته های دوستی و امید" خواهد بود که امیدواریم با تلاش مسئولانِ این طرح و همیاران، بتوانیم به خوبی در این زمینه نقش آفرینی کنیم.
دکتر الهام محمودزاده با بیان نقش آموزشی دانشگاه در روند تحصیلی، بر اهمیت ارتقای مهارت های ارتباطی و فرهنگی دانشجویان تاکید کرد و افزود: یکی از مهمترین ارکان این پروسه، همیارانِ متعهد و دغدغه مند دانشگاه برای ارتباط با نودانشجویان هستند که در کنار اساتید راهنما و مشاورین پشتیبان نقش بسزایی در این زمینه ایفا خواهند نمود.
وی با اشاره به اضافه شدن مشاوران فرهنگی و تربیتی به مجموعه هدا برای پاسخگویی به مسائل و شبهات فرهنگی و عقیدتی، گفت: اساس طرح هدا ایجاد شبکه منسجم ارتباطیِ میان همیاران، اساتید راهنما و نو دانشجویان است و از همین طریق می توان آسیبِ عدمِ شکل گیری ارتباط موثر میان ارکان مورد اشاره را برطرف نمود.
در ادامه این مراسم مسئولان طرح هدا به تشریح برنامه کاری همیاران در طول سال تحصیلی پرداختند و مشاوران پشتیبان طرح نیز معرفی شدند.
معاون آموزشی دانشگاه نیز به معرفی قوانین آموزشی دانشگاه پرداخت و به سوالات همیارن در این زمینه پاسخ گفت.
برگزاری نماز جماعت، سخنرانی انگیزشی، برنامه دورهمی و شب نشینی از دیگر برنامه های نخستین روز همایش همیاران هدا بود.
همچنین در دومین روز برگزاری این همایش، همیاران دختر و پسر علاوه بر حضور در برنامه های تفریحی، در کارگاه های مهارت های ارتباطی و نشانه شناسی شرکت کردند.
گفتنی است همایش همیاران هدا، در سال تحصیلی 1403-1402 با حضور و استقبال 150 نفر از دانشجویان منتخب به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان، از چهارشنبه گذشته به مدت دو روز در اردوگاه شهدای درچه برگزار شد.